TAAS HIUKAN KEVYEPI,VAIKKA ENEMPIKIN VOISI OLLA.

No taas aika vierähti ja sain vasta nyt aikaiseksi alkaa päivitellä täällä taas.pitäis tuota toistakin (seipu) päivitellä tänään...kun jaksais...

No aloitetaanpas nyt vaikka uusimmilla kuvilla jotka otettu nyt lauantaina 2.4

Elikkäs siinä on nyt tyylinmuutos tällä emännällä,löysin tuon paidan kaapin kätköistä kun joskus ostanut sen mutta silloin kyllä oli enemmän makkarankuori kuin paita ja nuo legginsit löysin tokmannilta viime viikolla ja oli iso yllätys kun kooltaan l/xl ja sopivat jo päälle...no joustavathan ne on......Harmi vain kun ei niiden kuvio näy kun ne on sellaiset painetut kuluneet farkut

Niin kuulumisiako.... Jotain uutta on.Sain kuntopyörän pojalta ja miniältä lainaan ja nyt olen polkenut melkein (väh 5kert./viikko) tunnin päivässä ja kaloreita kuluu noin 450-470 kcal ja sitten viime viikolla aloitin tuon allien kadottelun punteilla (n3,5kg),elikkä päivässä kuluu noin 1h ja 15min kuntoiluun.

Paino oli tänä aamuna 92,8 elikkä vähän on tippunut mutta enemmänkin voisi.Iloisempi asia on kun viime viikolla kokeilin vaatteita mitkä ei päälle ole sopinut koskaan... hankkinut niitä vain silloin kun olen ajatellut että jos joskus niin kappas nepä solahti päälle ja jopa napit ja vetskaritkin meni kiinnija eivät edes puristaneet.Eli ei se oma peilikuva taida aina olla ihan oikeassa.Niinhän olen kuullut eräässä painonhallintaryhmässä että laihduttajan oma minäkuva säilyy sitkeästi aivoissa pullukkana vaikka olisi jopa anoreksian partaalla.

Nuo ongelmat mitä ollut aiemmin niin ne helpottaneet ettei ole tarvinnut levolacia tai somacia enää nappailla,ainoastaan silloin tällöin on vain hetken liikasyöneen olo jos hotkin ruokani vahingossa.Nyt olen yrittänyt jo lisäillä ruokavalioon kurkkua ja tomaattia varoen ja eilen jopa uskalsin syödä yhden kaalikääryleen.Njam. Ja kalaa on nyt tullut syötyä huomattavasti enemmän kuin aiemmin.

Kun en millään saanut tarpeeksi nautittua tuota proteiinia niin olen aloittanut nyt myös juoda proteiinia jauheesta.Kaakaonmakuinen kyllä teki oireilua ja nyt sitten maustamatonta jonka sekoitan rasvattomaan maitoon ja enpä hyväksi kehu mutta menee kun on pakko.Sen olen huomannut että jos vain juominen tai protskut jää ottamatta niin paino ei liikahda sitten mihinkään,jos ei ylöspäin.

No tässäpä tärkeimmät taas ja päivittelen taasen ,en lupaa mitään etten kovin narraile mutta yritän olla nyt hiukka useammin täällä blogissakin kirjoittelemassa.

KEVÄÄN ODOTUSTA JOKAISELLE! Kommentoithan,se antaa pontta tälle urakalle ja kiitos uskollisille p&p.lle ja Mialle