VIHDOINKIN SE SITTEN TULI,LEIKKAUSAIKA

 

No nyt sitten viime torstaina sain kaivatun puhelinsoiton,leikkausaika on määrätty ja Ene-dieettion aloitettava 3.1.Olin töissä kun sain puhelun ja meni ihan höpsöksi koko päivä ja niin meni kyllä työpaikan työjärjestelyt kun yllättäen olinkin viimeistä päivää,jäin sairaslomalle sitten heti maanantailta.Sairaslomalle siksi kun tuo sokeri heittelee ja ene kuitenkin siksi vaativa ja niiden kanssa tasapainottelu ja keittiötyö ei oikein sovi yksiin.

 

Nyt sitten kun ajatukseen on tottunut ja eneilykin aloitettu 2.1 niin päätin aloittaa pienimuotoisen päiväkirjan täälläkin ajasta eteenpäin ja nyt rohkenen jopa laittaa kuviakin.=)

 

Elikkäs sunnuntaina aloitin eneilyn eli aamulla puuroa 1,5dl ja siihen bona luumua 1rkl ja se meni alas ihan hyvin ja tietty kahvia maitoannoksesta pihistetyn maidon kera.Päivällä sitten popsin porkkanaa,kurkkua,tomaattia,paprikaa ja iltapäivällä keitin keittojuureksista keiton ja siihen kinkkua joululta ilman rasvaa ja silloin tökkäsi ja pahasti..=( leipää leipää huusi koko kroppa kun tottunut syömään leipää mutta ei,ei saanut syödä.Siinä vaiheessa anelin jo tyttöä tuomaan minulle allevon pussisapuskaa joita hälle kertynyt.Illalla sitten tein iltapalaksi kasviksia kahvin kera ja sitten luumua purkista ja rasvaton piimä.

No yöllä sitten romahti sokerit vaikka olinkin niitä vähennellyt ja ah kuinka hyvältä maistuikaan 4.n aikaan yöllä ruisleipäviipale ja rasvaton maitolasi.

Maanantaina aamulla sitten otin kahvin kera taas ruisleivän sipaisulla rasvaa ja kasviksia.Kun sitten tiesin että oli mentävä kävellen lääkäriin teinkin tonnikalasalaatin jäävuorisalaatista,kurkusta,paprikasta,tomaatista ja vedessä säilötystä tonnikalasta.kalan määrä kun ohjeessa on väh 150g ja se siinä purkissa oli. No söin tietysti ahmien kun olikin HYVÄÄ ja tietty oireena ähky ja sokerit pompsahti.Olo oli tukala mutta helpotti sitten kävelyn jälkeen ja lääkäristä kävikin sitten hakemassa tytön perhe mukanaan allevot.Illan sitten kuittasin suklaapirtelöllä,thaikeitolla ja iltapalaksi banaanivadelma.Ei hyvää mutta parempaa.. Lääkärin lupauksesta saan jättää pikainsuliinit pois paitsi jos kohoaa niin korjata ja pitkäinsuliini laskettiin 30yks.Aamulla sokrut olikin sitten vain 5,9 eli hyvä!

Tämän aamun aloitin sitten mustikkapirtelöllä pussista ja svälipalaksi nautin kahvia ja näkkärin johon kasasin kurkkua niin paljon etten tuntenut sitä ettei siinä ole rasvaa.Äsken sitten tuhosin eilisen salaatinlopun sillä sitäkin jäi vaikka ahmin ja nyt on taas olo ihan kuin olisi syönyt hyvin.Iltapäivällä sitten pussikeitto ja yksi pirtelö ja siinäpä se päivä sitten onkin taas pulkassa.

 

Painoa on tippunut tasaiseen tahtiin jo oikeastaan jouluaatonaatosta asti,jostain syystä ei maittanut ruoka ja siitä asti olen pudottanut tähän aamuun 5,6kg jaa aamun painohan oli 108,4kg

Paleleminen ja kylmät kädet ovat kyllä vaivanneet ihan urakalla,minulla joka hikoili aikanaan kuin pikkupossu.Mutta kai nämä oireet kärsii kun tietää mitä on tulevaisuudessa edessä.

Josko ny laittaisin muutaman kuvan syksyltä jolloin voin tooosi hyvin

Tämä kuva on elokuulta jolloin ahtauduin "juhlamekkoon joka ei sitten millään istunut päälle mutta.....no siitä sen enempää

Tässä kuvassa arkisemmin tutun synttäreillä,lasissa vain vettäihan vain välihuomautuksena.Näissä kuvissa elopainoa noin 117-119kg.

Lisää kuvia lähipäivina sillä aion laittaa kuvia kuukauden välein ihan seuratakseni kuinka sitä muuttuu ja kun peilistä katsoen omakuva vääristyy.Mutta tässäpä tällä kertaa,yritän päivittäin tänne päivitellä tuntojani ja tapahtumia.

Ja kiitos Tuisku,Rullukka kun olitte myös kommentoineet minulla vain jäänyt tämä vuodatus taa vähälle mutta nyt on aikaa taas  täälläkin kirjoitella ja toivottavasti jokainen joka vilkaisee tänne jättäisi puumerkkinsä niitä on kiva lukea.

 

TSEMPPIÄ JOKAISELLE LAIHDUTTAJALLE ja MUILLEKKIN