HUOMENNA SITTEN LÄHDEN MAHAN PIENENNYKSEEN

No huomenna se sitten onkin aika lähteä köllöttelemään sinne Kuopijoon ja odottelemaan tiistain H-hetkeä

Vähän jännittää eli oksettaa,kävelyttää ympäriinsä,puhe sekoilee ja muutenkin olo on ihan tööt.No se varmaan ihan tuttua itse kullekin joka tietää että kohta pääsee uinumaan ja jokunen käsipari tonkii sisuksia kaiken maailman vempeleillä,ihme jos ei jännittäisi.

Paino olikin tänä aamuna 101,4kg eli mukavasti yli 15kg tullut jo alas ja toivottavasti suunta pysyy samana jatkossakin.Enää en halua niihin lukemiin takaisin.Tunnustan mussuttaneeni pullan kaksi tässä iltana menneenä mutta luulenpa ettei se nyt kaaosta aiheuta enää kun sen määrätyn 8kg tippui kuitenkin jo.

Isäntä otti tuossa aamutuimaan ne kuvatkin taas ja tässäpä ne sitten tällä kertaa elikkäs viimeiset kuvat ennen leikkausta...

ja

...no eipä paljon muutosta näy mutta onhan tuota ressua kerääntynyt aikansa ja mihis se nyt niin äkkiä katoaisi. Isäntä kyllä sanoi tässä yhtenä päivänä että on maha tipahtanut...ai kun tuntui hyvältä

Nyt olisi alettava laittaa tavarat kasaan ja kohta tulee mummun ja papan mussukat käväisee viellä kun saan heitä kannella sylissä ja riehua,sitten kun sekin on hetkeksi jätettävä.

Mutta minä palaan päivittelemään tänne heti taas kun vain suinkin pääsen ja jaksan istahtaa tähän tuoliin naputtelemaan,loppuviikkoon menee kuitenkin.

ILOISTA JA AURINKOISTA VIIKKOA JOKAISELLE